Goodyear Total Mobility semnează un parteneriat de 2 ani cu H. Parkinson Haulage

     Goodyear Total Mobility este mândru să anunțe un nou parteneriat de doi ani cu H. Parkinson Haulage Ltd.

 

     Având o experiență de peste 60 de ani în industria transportului, H. Parkinson Haulage Ltd oferă soluții logistice pentru o multitudine de sectoare comerciale. Compania are o flotă de 300 de rezerve și peste 300.000 mp de depozitare, amplasată strategic pe cinci site-uri din nord-vestul Angliei.

     Tractoarele Parkinson Haulage Ltd vor fi echipate cu anvelope din gama KMAX - GEN 2 de la Goodyear, ca parte a ofertei globale Goodyear Total Mobility pentru flote comerciale. Oferind cu până la 25% o capacitate de condus de orice vreme, cu 15% mai multă rezistență la daune și cu 5% eficiență mai mare a combustibilului, această gamă oferă kilometri de primă clasă, permițând flotelor să optimizeze durata de viață a anvelopelor și să depășească condițiile dificile ale drumului.

     Anvelopele vor include, de asemenea, tehnologia Goodyear de identificare a frecvențelor radio (RFID). Eticheta RFID este încorporată în anvelopă pentru a permite o identificare simplă și conectivitate la sistemele de urmărire, permițând o gestionare mai eficientă a anvelopelor. De asemenea, RFID ajută la prevenirea furtului, deoarece anvelopele etichetate pot fi urmărite cu ușurință.

     Tony Coghlan, Fleet Manager la H. Parkinson Haulage Ltd, comentează: „Fiabilitatea flotei noastre este esențială pentru succesul afacerii noastre. Am construit - și continuăm să construim - o bază de clienți care depinde de noi pentru livrări rapide și eficiente, astfel încât este vital să putem menține un nivel excelent de servicii pentru clienți. Din acest motiv, suntem încântați de parteneriat cu Goodyear Total Mobility. ”

     Ca una dintre mărcile din portofoliul comercial Goodyear, anvelopele Dunlop vor fi, de asemenea, montate la remorcele H. Parkinson Haulage Ltd Dunlop SP246 asigură un kilometraj ridicat și o eficiență îmbunătățită a combustibilului, atât în ​​aplicații regionale, cât și pe trasee lungi. De asemenea, dispune de o amplitudine optimă de sipe și de lame profunde pentru o performanță de iarnă de lungă durată, oferind o mai bună aderență în condiții umede și înzăpezite.

sursa: FleetPoint

Articole